Vlaanderen Vormgeving wiki

Vlaanderen Vormgeving, alleen in Vlaanderen? Welnee, de naam Vlaanderen heeft niets te maken met locatie of topografie maar alles met Yvette Vlaanderen (dat ben ik), Grafisch ontwerper en trotse eigenaar van Vlaanderen Vormgeving.

“Creatief, perfectionistisch en altijd op zoek naar nieuwe creatieve impulsen. Ik word graag uitgedaagd het beste uit mezelf te halen en neem geen genoegen met half werk. Indesign & Illustrator freak en tot op de pixel perfectionistisch. Grafisch ontwerper in hart en nieren & trotse eigenaar van Vlaanderen Vormgeving!"

 

Met ruime ervaring als Grafisch ontwerper in de retail, reclame en media en met grote namen en diverse merken op mijn CV, vond ik de tijd rijp om zelf een grafisch bureau te starten.

 

Grote namen zeg je? Jazeker! Ooit mijn carrière begonnen bij Lidl Nederland GmbH als Grafisch vormgever/DTP'er en tot slot mijn carrière in loondienst mogen afsluiten als Grafisch ontwerper bij Talpa. Maar daartussen heb ik ook niet stil gezeten, zo heb ik mogen werken voor diverse grafische studio's en reclamebureaus. 

 

Door deze ervaring in uiteenlopende branches ben ik inmiddels door de wol geverfd als Grafisch ontwerper en klaar om ook voor jou aan de slag te gaan!

 


Benieuwd of Vlaanderen Vormgeving ook iets voor jou kan betekenen?